SNIMI I POŠALJI NA skolafilma.bg@gmail.com


Jelica Sretenović

Neki ljudi toliko žure i rade da često zaborave da budu srećni. U Novoj godini, koja samo što nije, žurite i radite, ali ne zaboravite da prepoznate one trenutke kada ste zaista srećni. Ja vam želim puno takvih lepih trenutaka, želim vam mnogo zdravlja, ljubavi i smeha.


Seka Sablić

Poželela bih dragim gledaocima da staroj godini predaju sve svoje strepnje i strahove, tako da bi mogli da se u Novoj godini prepuste nečemu što se zove život, jer kako pesnik kaže: „Posle smrtnog straha, smrt strahu i konačno život“.


Predrag Ejdus

Nećemo o politici, nećemo o nacijama, nećemo o devalvaciji, nećemo o mržnji, nećemo o siromaštvu, nećemo o otpuštanju sa posla, nećemo o bivšim vremenima, nego oni koji to već nisu uradili neka napišu čestitku koju će adresirati na sopstvenu adresu, a u kojoj će stajati rečenica: „Neka mi je sa srećom!“ Pa, neka mi je sa srećom. Vaš Predrag Ejdus.


Bata Stojković

Bili su na bazenu samo radi dogovora. On im je naredio sve. Njegova švalerka je otišla na aerodrom pa za London. Prošla je milicu i carinu bez kontrole a zato su mene uhvatili i pitali: zašto slikam na aerodromu? Razbojnici prolaze, a mene hvataju.