Video montaža u programu ADOBE PREMIERE PRO (putem Zoom-a)

Nauči osnovu video montaže bez gubljenja vremena – od svoje kuće za samo 12 časova. Rad u malim grupama na konkretnim scenama. Kurs je praktičan i namenjen ljudima bez prethodnog iskustva. Mogućnost dodatnih individualnih časova.

Koncept rada: Rad je u mini grupama putem interneta (putem Zoom-a) . Svaki polaznik samostalno montira u proseku 5 vežbi po času (ukupno oko 60 razlilčitih vežbi tokom kursa). Montiranjem konkretnih scena uz precizne instrukcije i podršku mentora, polaznik će naučiti ono što mu je neopodno za montažu svog filma ili video klipova.

Ko može da upiše: Svaka osoba preko 14 godina. Gornja starosna granica ne postoji. Ponosni smo što među polaznicima imamo ljude svih generacija i interesovanja.

Kako da se prijaviš?

Klikni na narandžastu ikonicu u donjem desnom uglu ekrana i pošalji ime i prezime. Ili popuni formular na dnu ove strane. Kao odgovor ćeš dobiti link za pristup času.

Zašto upisati baš ovaj online kurs: Zato što montaža treba svakome – nevezano da li želite veštinu za sebe ili da ona postane deo vaše buduće profesije. Ovo nije nasnimljen kurs, već su sva predavanja „uživo“ – predavač je tu da trenutno prati vaše napredovanje i odmah odgovori na sva pitanja. Kurs vam brzo daje jaku osnovu za različite apskete montaže (sečenje i ujednačavanje kadrova, sređivanje zvuka, osnove animacije,dodavanje muzke i grafike, eksportovanje za raličite platforme i društvene mreže…). Na predavanjima ćemo pored programa naučiti i kreativan način „montažerskog“ razmišljanja kroz tipične filmske scene.

Šta je potrebno da bi ste pohađali online kurs:

 1. Kompjuter ili laptop (Windows 7,8,10,11 ili Mac operativni sistem) na kome ćete raditi u programu Adobe Premiere. Ako imate Windows 7 bitno je da bude 64-bitni.
 2. android/iphone telefon preko koga ćete pratiti kurs.
 3. Kvalitetan internet (kablovski, adsl, wireless)

Kurs traje: 12 nedelja, dvočas u trajanju od 110 minuta. .

Kada su besplatni promo časovi? četvrtak 4.aprila u 20:30 i subota 6.aprila u 20h. Prijave su u toku! Broj mesta je ograničen!

Cena kursa: Prvi čas je promotivan i besplatan a ako ti se dopadne možete upisati kurs. Cena kursa sa prazničnim popustom je 105 evra 70evra mesečno. Kurs traje tri meseca.

Video montaža je veština koja ti ostaje za ceo život .

Prijavi se za promo čas

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Koraci za pristupanje promotivnom času:

Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na 060 550 30 77

 1. Instalirajte program ZOOM MEETING na svoj telefon. Ukoliko imate dva laptopa kod svoje kuće, zoom možete instalirati na jedan od njih. Preko ovog programa ćete uživo gledati nastavu (videti monitor predavača i komunicirati sa njim u svakom trenutku). Ako ne znate kako da instalirate program ZOOM MEETING pratite uputstva na ovom videu: https://www.youtube.com/watch?v=BM48YTEmhPQ
 2. Instalirajte program DISCORD na vašem laptopu/kompjuteru. Ovaj program će omogućiti da predavač u toku časa vidi vaš monitor (kako radite u programu Premiere) i moćiće da vam pomogne ukoliko za to bude potrebe. Kako da instalirate program DISCORD pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=esIp31q2FsE . Bitno je da instalirate ovaj program pre probnog sastanka.
 3. Instalirajte Adobe Premiere 2022 Pro (ukoliko imate verzije 2020, 2021, 2023 ili 2024 to je takođe ok). Ako nemate svoju instalaciju programa, šaljemo vam link sa kojeg možete skinuti instalaciju.
 4. Sastanak okupljanja: porukom (SMS/MEJL) ćemo vam poslati poziv za sastanak koji će se održati dva dana pred promotivni čas. Ovaj sastanak će biti kratak (oko 30 min) – služi da proverimo da li sve tehnički funkcioniše (programi, vaša internet konekcija itd). Link za sastanak ćete dobiti kao odgovor na vašu prijavu.
 5. Promotivni čas – besplatan čas na kome ćete dobiti sve informacije o kursu + program nastave, imati uvodno predavanje i započećemo montiranje u programu PREMIERE PRO.  Promo čas biće u više termina, a vi birate onaj koji vam više odgovara.
 6. Ukoliko vam se dopadne promotivni čas, možete upisati kurs jednostavnom uplatom rate za prvi mesec. Na promotivnom času ćete dobiti sve informacije o načinu uplate (putem banke, pejpala itd.)
 7. Nakon što ste izvršili uplatu, možete nas obavestiti da ste izvršili uplatu.
 8. Vidimo se na drugom času 🙂