Video montaža u programu ADOBE PREMIERE PRO (ONLINE KURS)

Nauči osnovu video montaže od svoje kuće za samo 8 časova. Rad u malim grupama na konkretnim scenama. Kurs je praktičan i namenjen ljudima bez prethodnog iskustva. Mogućnost individualnih časova.

Koncept rada: Rad je u malim grupama putem interneta (putem Zoom-a) . Svaki polaznik samostalno montira u proseku 5 vežbi po času (ukupno oko 40 razlilčitih vežbi tokom kursa). Montiranjem konkretnih scena uz precizne instrukcije i podršku mentora, polaznik će naučiti ono što mu je neopodno za montažu svog filma ili video klipova.

Ko može da upiše: Svaka osoba preko 14 godina. Gornja starosna granica ne postoji. Ponosni smo što među polaznicima imamo ljude svih generacija i interesovanja.

Kako da se prijaviš?

Pošalji mejl sa imenom i prezimenom na montaza@skolafilma.rs ili sms na 060 550 30 77 (sa naznakom za kurs montaže)

Šta je potrebno da bi ste pohađali online kurs:

 1. Kompjuter ili laptop (Windows 7,8,10 ili Mac operativni sistem) na kome ćete raditi u programu Adobe Premiere. Ako imate Windows 7 bitno je da bude 64-bitni. To možete proveriti ovako:
 2. android/iphone telefon preko koga ćete pratiti kurs.
 3. Kvalitetan internet (kablovski, adsl, wireless)

Zašto upisati baš ovaj online kurs: Ovo nije nasnimljen kurs, već su sva predavanja “uživo” – predavač je tu da prati vaše napredovanje i odmah odgovori na sva pitanja. Kurs će vam dati jaku i stabilnu osnovu da samostalno nastavite dalje usavršavanje u oblasti filmske montaže. Na predavanjima ćemo pored programa naučiti i kreativan način “montažerskog” razmišljanja kroz tipične filmske scene.

Kurs traje: 8 nedelja, sredom po jedan dvočas u trajanju od 105 minuta. .

Kada je besplatan promotivan čas? 5.maja u 20h. Prijave su u toku! Broj mesta je ograničen!

Cena kursa: Prvi čas je promotivan i besplatan a ako vam se dopadne možete upisati kurs. Cena kursa je 60 evra 40 evra mesečno. Kurs traje dva meseca

Video montaža je veština koja ti ostaje za ceo život

Koraci za pristupanje promotivnom času:

Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na 060 550 30 77

 1. Instalirajte program ZOOM MEETING na svoj telefon. Ukoliko imate dva laptopa kod svoje kuće, zoom možete instalirati na jedan od njih. Preko ovog programa ćete uživo gledati nastavu (videti monitor predavača i komunicirati sa njim u svakom trenutku). Ako ne znate kako da instalirate program ZOOM MEETING pratite uputstva na ovom videu: https://www.youtube.com/watch?v=BM48YTEmhPQ
 2. Instalirajte program DISCORD na vašem laptopu/kompjuteru. Ovaj program će omogućiti da predavač u toku časa vidi vaš monitor (kako radite u programu Premiere) i moćiće da vam pomogne ukoliko za to bude potrebe. Kako da instalirate program DISCORD pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=esIp31q2FsE . Bitno je da instalirate ovaj program pre probnog sastanka.
 3. Instalirajte Adobe Premiere 2019 (ukoliko imate verzije 2018 ili 2020 to je takođe ok). Ako nemate svoju instalaciju programa, šaljemo vam link sa kojeg možete skinuti instalaciju.
 4. Sastanak okupljanja: porukom (SMS/MEJL) ćemo vam poslati poziv za sastanak koji će se održati dan pred promotivni čas. Ovaj sastanak će biti kratak (oko 30 min) – služi da proverimo da li sve tehnički funkcioniše (programi, vaša internet konekcija itd). Termin sastanka je 4.maja u 19h. Za sastanak Link za zoom biće objavljen uskoro.
 5. Promotivni čas – besplatan čas na kome ćete dobiti sve informacije o kursu + program nastave, imati uvodno predavanje i započećemo montiranje u programu PREMIERE PRO.  Promo čas je prve nedelje maja u više termina a vi birate onaj koji vam više odgovara.
 6. Ukoliko vam se dopadne promotivni čas, možete upisati kurs jednostavnom uplatom rate za prvi mesec u iznosu 40e u dinarskoj protivrednosti na dan uplate. Na promotivno času ćete dobiti sve informacije o načinu uplate (putem banke, pejpala itd.) Primer uplatnice možete videti ovde ili putem paypala
 7. Nakon što ste izvršili uplatu, možete nas obavestiti da ste izvršili uplatu.
 8. Vidimo se na drugom času 🙂