FILMSKA REŽIJA

Polaznici Tijana Milenković, Jovan Pravilović, Sara Marić, Ivona Rambosek, Isidora Pavlović,Jana ŠvarcVanja Vujin,Nikola Stojanović, Uroš Andonović,  Dušan Zorić, Milutin Šarčević, Helena Kominac, Tamara Broćić, Ana Đurović su upisali filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Čestitamo i želimo uspešne studije.

Vukašin Stepančić je upisao filmsku režiju na Akademiji za pozorište, radio, film i televiziju Univerziteta u Ljubljani

Polaznik naprednog kursa filmske režije, Branislav Stošič, upisao je Filmsku i televizijsku režiju na Akademiji umjetnosti u Banjaluci

Polaznici Anđela Đurović, Nemanja Mladenović, Stefan Petronijević, Vid Krkeljić su upisali Filmsku i televizijsku režiju na Akademiju umetnosti u Beogradu

MONTAŽA

Polaznik naprednog kursa režije ,Vladimir Antić je upisao montažu u audiovizuelnim medijima na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.
Polaznik naprednog kursa režije , Aleksandar Aleksić je upisao montažu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Menadžment i produkcija pozorišta, radija i kulture

Polaznik naprednog kursa režije Mihailo Ilić, upisao je Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture na  na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

FILMOVI/FESTIVALI

Film „Prekid“  Nikole Stojanovića  osvojio je treće mesto na  Mikro Festivalu amaterskog filma i prikazan je na Festivalu srpskog filma fantastike.
Film „Trip Noir“  Raše Kominca  prikazan je na Festivalu alternativnog filma u DKC-u

Film „Put“  Željka Nenadića  prikazan je na festivalima West Herzegowina fest, Šriroki Brijeg, BiHDani dobrog filma, Kikinda.
Pobednički film „Ljubav“ polaznice osnovnog kursa režije, Lole Lazić prikazan u revijalnom delu na festivalu „The Love Festival“ u Vrnjačkoj Banji