FILMSKA REŽIJA

Polaznici Tijana Milenković, Jana ŠvarcVanja Vujin,Nikola Stojanović, Uroš Andonović,  Dušan Zorić, Milutin Šarčević, Helena Kominac, Tamara Broćić, Ana Đurović su upisali filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Čestitamo i želimo uspešne studije.

Polaznik naprednog kursa filmske režije, Branislav Stošič, upisao je Filmsku i televizijsku režiju na Akademiji umjetnosti u Banjaluci

Polaznici Anđela Đurović, Nemanja Mladenović, Stefan Petronijević, Vid Krkeljić su upisali Filmsku i televizijsku režiju na Akademiju umetnosti u Beogradu

MONTAŽA

Polaznik naprednog kursa režije ,Vladimir Antić je upisao montažu u audiovizuelnim medijima na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.
Polaznik naprednog kursa režije , Aleksandar Aleksić je upisao montažu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Menadžment i produkcija pozorišta, radija i kulture

Polaznik naprednog kursa režije Mihailo Ilić, upisao je Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture na  na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

FILMOVI/FESTIVALI

Film „Prekid“  Nikole Stojanovića  osvojio je treće mesto na  Mikro Festivalu amaterskog filma i prikazan je na Festivalu srpskog filma fantastike.
Film „Trip Noir“  Raše Kominca  prikazan je na Festivalu alternativnog filma u DKC-u

Film „Put“  Željka Nenadića  prikazan je na festivalima West Herzegowina fest, Šriroki Brijeg, BiHDani dobrog filma, Kikinda.
Pobednički film „Ljubav“ polaznice osnovnog kursa režije, Lole Lazić prikazan u revijalnom delu na festivalu „The Love Festival“ u Vrnjačkoj Banji